Kosova

Kapet mat pronari i autoshkollës në Prishtinë duke marrë ryshfet

Një pronar i një autoshkolle në Prishtinë dje është arrestuar nga Policia, pasi i njëjti ishte kapur në flagrancë duke ia marrë viktimës mashkull shqiptar një shumë parash me pretekst se do t’i ndihmojë për ta kaluar provimin praktik për patentë shofer.

Nga raporti 24-orësh i Policsë bëhet e ditur se i dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.