Bota

Kamala Harris bën betimin e nënpresidentes

Nënpresidentja e Shteteve të Bashkuara, Kamala Harris, bëri betimin në pozitën e re.

Harris është nënpresidentja e parë grua dhe me ngjyrë në historinë e ShBA-së.

Ajo bëri betimin para gjykatëses së Gjykatës Supreme, Sonia Sotomayor.