SRB-BIH

Kako su profitirali na ime NVO-a, članovi porodica poslanika i političara iz ne-većinskih zajednica (FOTO/DOC)

Od smene Adema Hodže iz paralelne Opštine Gora u Dragašu, prema informacijama koje smo dobili sa terena od građana goranske zajednice iz Dragaša, kažu da je on naciljao budžet Kosova preko raznih NVO-a registrovanih na ime njegove supruge, svastike M.B. koja je supruga njegovog pašenoga zamenika ministra Ekonomskog Razvoja u Vladi Kosova H.B.

H.B. koji je angažovao svog sina E. B., ličnog šofera u MER, E. G. svoju suprugu E. G. i njegovog brata S.G., kao i njegovu asistenticu u MER A. B. i njenog supruga, koji živi u Severnoj Makedoniji.

E. B. predstavnik Udruženja Goranaca iz Severne Makedonije i putem ovog udruženja se mora uplatiti godišnja članarina i da obećaju da će glasati za Adema Hodžu na narednim izborima pa će imati mogućnost da dobiju makedonska dokumenta i da proglase u budućnosti novu zajednicu na Kosovu.

Putem NVO Planina, KF Winner, kao i individualnim zahtevima E.B. i A.B. od budžeta Kosova ispumpali su preko 35.000 Eura samo u 2018 godini, za 2019 podaci će biti objavljeni u narednima danima.

Brojka je još veća, kako god, aktivnosti koje su implelemtirale ove organizacije nisu poznate javnosti, I ima prostora za sumnju za zloupotrebu i nepotizam.

Kosova.info u narednim danima će objaviti dokumente koji svedoče o raznim NVO u ime članova porodice političara i poslanika Adema Hodža, su dobili velike novčane iznose u ime raznih NVO-a iz državnog budžeta. /Kosova.info

Nastaviće se…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.