KULTURË

‘Kafeneja jonë’ përsëri në ekranet televizive

Seriali “Kafeneja jonë” është seriali më i pëqyer koemdian gjatë gjithë këtyre viteve të fundit ku ishte njër ndër serialet më të pëlqyera deri më tani.

Kanë kaluar më shumë se pesë vite qysh nga pauza e këtij seriali, i cili pëlqehej mjaft shumë nga publiku.

Aktorja e njohur shqiptare, Teuta Krasniqi ka bërë të ditur se seriali “Kafeneja jonë” do të rikthehet.

“Kafeneja jonë po rikthehet”, ka shkruar ajo.

.

Madje, lirshëm mund të thuhet se ishte një nga serialet më të shikuara në vendin tonë.

E tani presim të shohim ndryshimet që do të bëhen dhe aktorët që do vijnë në këtë rikthim të tyre.