Kronika e zezë

Ka ndërruar jetë nga infrakti, shef i montazhit në KTV

Etrit Mehmeti, shef i montazhit në Kohavision, ka vdekur sot si pasojë e një infarkti në zemër.

Ai u lind më 8 gusht të vitit 1982, ishte i martuar dhe kishte dy fëmijë.

Mehmeti ishte bërë pjesë e Grupit KOHA në vitin 2002.

Grupi KOHA u shpreh ngushëllime familjes, miqve dhe kolegëve të tij.