SPORT

Ronaldo shënon gol të bukur dhe barazon rezultatin

Është ai që e bën më së miri këtë punë, pra Cristiano Ronaldo i cili ka shënuar një gol të bukur në minutën e 35-të.

/GazetaExpress/