Show Biz

Justin prek me fjalët më të ëmbla për Halieyn: Pa ty do të isha i humbur; Ajo habit me komentin e saj

Justin Bieber dhe Hailey Rhodes janë njëri prej çifteve më simpatike dhe më të ëmbla që njeh bota, shkruan Kosova.info.

Edhe pse martesa e çiftit u bë në fshehtësi të plotë dhe u konsiderua si dështim pasi që nuk bënin për njëri tjetrin, çifti po e dëshmon të kundërtën pothuajse për çdo ditë.

Kësaj here ai preki me një dedikim të ndierë në zemër për gruan e tij Haileyn

 “Unë çdo ditë bie në dashuri me ty, je gjëja më e mirë që më ka ndodhur në jetë, do isha i humbur pa ty” ishin fjalët e Bieber.

Mirëpo ajo që bie në sy është komenti i shkruar nga Hailey që i komenton “Best friend”, thënë në shqip, shokë të mirë.

Kjo ka shkaktuar reagime të shumta nga komentuesit duke filluar talljet me Justinin