Life Style - Funny

Ju vrasin këpucët? Ja si të shpëtoni njëherë e mirë me ketë metodë të thjeshtë, shijoni rezultatin pasi do iu habisë

A e keni vënë re se kur i vishni një palë këpucë që iu ngushtojnë në kohë me shi, herën tjetër që i vishni sërish nuk iu ngushtojnë më si më parë? Këpucët e reja janë një problem i madh sepse shkaktojnë dëme të shumta, megjithatë metoda që do iu tregojmë është paksa e përafërt me shembullin që iu dhamë më lart.

Megjithatë këpucët që i vishni në kohë me shi, mund të rrezikojnë të hapen, por metoda që do iu tregojmë është efektive dhe nuk i dëmton ato.

Ju duhen vetëm 2 qese plastike të cilat mbyllen dhe kuba akulli. Merrini qeset dhe mbushin me kuba akulli ose me ujë. Nëse i keni mbushur me ujë sigurohuni që t’I fusni në frigorifer derisa uji të ngrijë.

Në të kundërt nëse keni thjeshtë kuba akulli, lërini ato të shkrijnë dhe më pas thajini këpucët me tharëse flokësh. Metoda mund të aplikohet në të gjitha llojet e këpucëve.Shijoni rezultatin!


//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483