Love & Sex

Ju njohim me këto 4 tipe femrash që nuk e refuzojnë kurrë SE.KSIN

Sa herë ju ka ndodhur që të refuzoheni? Aplikoni këtë taktikë dhe nuk do të keni më dështime. Ja cilat femra nuk refuzojnë ftesën për se.ks.

Natyrisht, nëse dëshironi të merrni seks nga femra, patjetër duhet edhe pak të angazhoheni, mirëpo me këto femra angazhimi nuk do t’ju jetë i kotë.LEXO EDHE:

1. E MOSHUAR

Kjo është femër e moshuar, e cila me siguri ka qenë e martuar. Ky tip femre i do paratë, ndërkaq del për të gjetur meshkuj të interesuar për se.ks. Është e drejtpërdrejtë dhe nuk e ka problem të tregojë se çka do. Zakonisht është e veshur dhe e rregulluar mirë, por shpesh mund të shihet edhe me cigare në dorë.

2. FEMRA HAKMARRËSE

Kjo është femër e cila është duke e marrë veten pas divorcit dhe është emocionalisht jo stabile. Ka mundësi të jetë e dehur, andaj mos u befasoni nëse fillon të sillet në mënyrë të pahijshme.

3. HULUMTUESJA E SEKSIT

Ky tip femre dëshiron të zbulojë seksualitetin e vet dhe është e gatshme për çdo gjë. Më së shpeshti ka të bëjë me kureshtje të studentes.

4. FEMËR PËR MBRËMJE TË VAJZAVE

Ky tip femre nuk është e re, por vetëm shoqëruese e cila dëshiron të argëtohet, të dehet dhe të bëjë se.ks. Çdo gjë ndodh në mbrëmjet argëtuese të vajzave.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.