Kosova

Jordania ia dërgon Kosovës një aeroplan…

Zëvendëskryeministri Besnik Tahiri ka njoftuar se sot në aeroportin e Tiranës ka pritur një donacion me ndihma mjekësore për luftën kundër COVID-19, nga Jordania

Tahiri ka shkruar në Facebook se donacioni prej 24 tonësh përfshin maska, dezinfektues, mantele e mjete tjera mbrojtëse.

“Sot, së bashku me Ambasadorin tonë në Shqipëri, z. Nait Hasani pata nderin që të pranoj në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, gjysmë milioni maska, 10,000 mantele, 5,000 kominoshe dhe 30,000 dezinfektues, të gjitha këto pjesë e kontigjentit 24 tonësh të dërguar enkas si ndihmë për Kosovën, për ta mposhtur COVID-19 nga miku i madh i vendit tonë, Mbreti Abdullah II.”, ka shkruar Tahiri në Facebook.

Postimi i plote:

Besnik Tahiri

Faleminderit Jordani!

Sot, së bashku me Ambasadorin tonë në Shqipëri, z. Nait Hasani pata nderin që të pranoj në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, gjysmë milioni maska, 10,000 mantele, 5,000 kominoshe dhe 30,000 dezinfektues, të gjitha këto pjesë e kontigjentit 24 tonësh të dërguar enkas si ndihmë për Kosovën, për ta mposhtur COVID-19 nga miku i madh i vendit tonë, Mbreti Abdullah II.

Me këtë rast, në emër të Qeverisë falënderova popullin dhe shtetin mik të Jordanisë…Shiko më shumë

Fotografia e Besnik Tahiri
Fotografia e Besnik Tahiri
Fotografia e Besnik Tahiri
Fotografia e Besnik Tahiri
//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483