Show Biz

Jonida Maliqi feston ditëlindjen, ‘zbulohet’ mosha e saj

Jonida Maliqi është  një  nga këngëtaret më  të  mira shqiptare.

E sot, ajo ka një ditë  speciale, pasi feston ditëlindjen dhe është  bërë  37-vjeçare.

Ajo që  nga ndërrimi i datës, ka pranuar urime nga njerëzit më  të  afërt të  saj, kolegë , miq e familjar.

Për Jonidën urojmë  edhe shumë  vite tjera.