Show Biz

Johnny Depp,anulon të gjitha daljet publike me mediat

Johnny Depp anulon të gjitha konferencat për shtyp dhe daljet publike në media.

Thashethemet mbi shëndetin e tij, pas daljeve në Rusi ku dukej shumë i zbehtë dhe i dobësuar, kanë bërë që menaxherët e artistit të marrin vendime drastike për të mos rritur më shumë pëshpëritjet:

“Aktori nuk do të flasë për këtë temë”, shkruan ‘The Times Magazine’,

Ky vendim mund të bëjë që gazetarët e faqeve rozë ta marrin si konfirmim që diçka nuk shkon me shëndetin e Depp dhe për të cilën ai nuk do të flasë.

Artisti, në turne nëpër Europë prej një muaji me grupin e tij ‘Vampirët e Hollivudit’, falë fotove të shpërndara nga mediat, duket se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe psikologjike.

Në Poloni, para koncertit, aktori dukej se ishte në formë, pa mjekër dhe mbase ngjante pak i lodhur, por nuk kishte të bënte fare me dukjen e tij në Rusi.

Tani duket se objektivi është të mbajë distancë nga alarmet e javëve të fundit…

Gjithsesi, Depp vazhdon turneun e tij dhe duket se po e shijon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.