Kombëtare

Jo vetëm gjoba, por burg për shkelësit e masave shtrënguese! Rama: Do të ndryshojmë Kodin Penal dhe Rrugor

Përpos Aktit Normativ me masa administrative mbi shkelësit e masave kundër koronavirusit, qeveria brenda 15 prillit do i përfshijë në Kodin Penal dhe Rrugor për t’i kaluar sëbashku në Kuvend me një paketë për të qartësuar dispozitat që mund të bien ndesh. 

Nëse do të miratohen ndryshimet që do të propozojë qeveria, shkelësit nuk do të dënohen vetëm me gjoba, por do të përfundojnë në burg, ndërsa në Kodin Rrugor do të sanksionohen vitet e heqjes së lejes së drejtimit të makinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.