Show Biz

Jeton në Kosovë por ka çantë 3000 dollarë – kjo është Arta Elezaj

Ajo është një nga femrat më të komentuara në Kosovë, por edhe në Shqipëri.

Ajo thjeshtë u bë e famshme me një rol krejt të vogël në një serial televiziv.

Por, bukuria e saj ra shpejtë në sy dhe jo vetëm, ajo sa çel e mshel sytë u bë edhe një nga femrat më jetën më luksoze.

Këmbët e saj ka prekur vende të shtrenjta, ndërsa ajo gjithashtu vishet me rroba e aksesorë të firmave me nam botëror.

Arta Elezaj, sot vjen me një fotografi, ku duket pranë një makine superluksoze, ndërsa në dorë mbanë një çantë të firmës Dior, e cila ka çmimin hiq më pak se 2,750.00 dollarëve amerikan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.