Kosova

Jeremiq me Prishtinën po planifikojnë sulm ndaj Vuçiqit dhe Serbisë

Lista Serbe  ka njoftuar sot se Vuk Jeremiq, për të cilin thonë se “është fatkeqësi e popullit serb në Kosovë”  erdhi te “mentorët e tij në Prishtinë” për të planifikuar së bashku një sulm ndaj presidentit serb Aleksandar Vuçiq.

Sipas kësaj liste, “Vuk Jeremiq është krijuesi i shtyllës më të fortë të platformës së Prishtinës kundër dialogut, dhe kjo për shkak të kërkesës së mendimit të Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë, e cila legalizoi pavarësinë e shpallur të njëanshme të Kosovës”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.