Kombëtare

“Jemi të shqetësuar”, Televizioni i Shqiptarëve të Amerikës letër Joe Bidenit, zbardhet kërkesa urgjente për presidentin

Televizioni i Shqiptarëve të Amerikës i ka drejtuar Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joseph Biden lidhur me vdekjet nga Covid në Shqipëri dhe Kosovë.

Më tej shkruhet se shqiptaro-amerikanët po kërkojmë ndihmën e Bidenit, në mënyrë që të sigurohen vaksinat e nevojshme për popullatën shqiptare.

"Jemi të shqetësuar", Televizioni i Shqiptarëve të