Love & Sex

Je e mirë në shtrat? 5 sinjalet që konfirmojnë se ti bën namin në seks(FOTO)

Seksi nuk është sigurisht një aktivitet që kërkon studim, por si mund ta na e vërtetoni se jeni të mirë në shtrat? Jua themi ne, mos u lodhni fare! Kush e di se sa herë e keni pyetur veten: a i pëlqej atij? Si i dukem në seks? E pra, ju ndoshta nuk e dini, por duke i kërkuar vetes këto pyetje të thjeshta ju tashmë keni dhënë një përgjigje të rëndësishme, e cila në dukje nuk është kaq e kollajtë, na besoni!

Seksi nuk është diçka e komplikuar, as ka nevojë për studime, për tema diskutimi, për diploma, por sigurisht ka një të vërtetë të madhe: ka njerëz që janë të mirë në shtrat e ka të tjerë që janë më pak. Sepse të qenit i mirë nën çarçafë varet nga shumë faktorë duke filluar nga përvoja, iniciativa, mentaliteti, dëshira për t’u argëtuar dhe guximi, natyrisht. Këtu janë pesë shenja që ju tregojnë nëse ju vërtetë bëni namin në shtrat apo jo! Të impresionosh partnerin tënd nuk është vetëm një çështje fizike, por edhe mendore. Pasi të njihesh me këto pesë sinjale, atëherë me siguri do ta bësh vetë diferencën nëse ti je i mirë në seks apo jo…Kushtojini rëndësi!

Image

1. Para së gjithash, për të pasur marrëdhënie seksuale duhet të jetë jeni të çliruar. Seksi është një akt lirie ekstreme dhe një kënaqësi e pafundme. Vetëm në këtë mënyrë do t’i transmetoni ndjenjat pozitive partnerit tuaj dhe do të krijoni një kuptim dhe pjesëmarrje ideale në aktin intim. Pra, pyesni veten, kur bëni dashuri, a jeni të qetë? Nëse përgjigja është po, atëherë le të vazhdojmë.

2.  Ne e thamë atë në fillim dhe e përsërisim këtu: tashmë fakti që po e kërkon është një simptomë që ju intereson të kënaqni partnerin tuaj dhe jo vetëm veten. Dhe nuk ka asgjë më themelore se kjo: vetëm një grua e mirë në shtrat ka për qëllim që partneri i saj të shijojë kënaqësinë maksimale!

Image

3. Duket e parëndësishme, por nëse partneri juaj ka gjithmonë dëshirë për seks, kjo treogn një përpjekje të madhe nga ana e tij. Dhe në fund, ju e shihni atë të shtrirë pranë jush, me sytë e drejtuar nga ju dhe një buzëqeshje që duket se ju fton nën çarçafë. Atëherë, ju themi se ky është një sinjal pozitiv. Pra, atij i pëlqen të shkojë në shtrat me ju.

4. Zakonisht ata që janë të mirë në seks janë sepse interpretojnë veprën sikur të ishin artistë të vërtetë. Nën çarçafë ju duhet të jeni krijues, të keni iniciativë, të luani për të forcuar mirëkuptimin dhe pjesëmarrjen. Pyesni veten se sa shumë e reflektoni këtë përshkrim, dhe sa mund të bëni ende për të shkuar më tej në këtë drejtim.

Image

5. Të bësh seks të mirë gjithashtu do të thotë të jesh i mbrojtur. Kjo iniciativë është e mirë, por baza e çdo marrëdhënieje, qoftë e rastësishme apo jo është mbrojtja. Pilula ose prezervativi janë vetëm dy mënyrat më të zakonshme për të pasur seks të sigurt, por në përgjithësi përdorimi i kontraceptivëve është gjëja më e mirë, gjithmonë!

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483