Bota

Biden arrin në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti i zgjedhur i ShBA-së, Joe Biden, dhe zonja e parë, Jill, kanë arritur në Shtëpinë e Bardhë.

Bashkë me ta ka arritur edhe nënpresidentja e zgjedhur, Kamala Harris, me bashkëshortin e saj.

Ata do të bëjnë betimin në mesditë, sipas kohës lokale.