Kombëtare

Jashari, përcjellë nga afër realizimim e punimeve në fshatin Kotorrë dhe projektin e rrugës Runik – Syriganë

Kryetari i komunës Jashari, së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku, drejtoreshën e Urbanizmit Sanije Ahmeti, inxhinierë dhe profesionistë.

Së bashku kanë inspektuar punimet në realizimim e projekteve në rrugët e fshatit Kotorrë dhe projektin e rrugës Runik – Syriganë.

Ndër të tjera kryetari Jashari ka theksuar:”Së bashku me nënkryetarin Nuredin Lushtaku dhe bashkëpunëtorë, pamë nga afër punimet që po zhvillohen në rrugët e fshatit Kotorrë dhe projektin e rrugës nga qendra e Runikut deri në Syriganë.

Një projekt mjaft i rëndësishëm për banorët e kësaj pjese, ku gjithashtu përfshihet edhe asfaltimi i shumë kilometrave tjerë të segmenteve nëpër fshatrat e kësaj ane.”

Image may contain: one or more people, people standing, tree, sky, outdoor and nature