EKONOMI

Jashari: Ligji i pagave duhet të pezullohet

Avokati i Popullit, Hilmi Jashari, tha se ligji i pagave duhet të pezullohet nga Kushtetuesja.

“Me këtë ligj nuk ka barazi. Ky ligj nuk ka arritur të përmbushur kërkesat, janë një kategori që u shkelen të drejtat. Janë mbi 15 mijë pozita që u shkelen të drejtat dhe pesë minj të tjerë në sistemin shëndetësor”, tha ai në televizionin publik.

Sipas tij në ketë ligj ka shumë dallime. “Një ligj duhet të jetë i saktë dhe preciz”, tha ai.

Jashari, vlerësoi se kanë autorizime për të kërkuar nga Gjykata Kushtetuese për të pezulluar ligjin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.