Show Biz

Ja si e përkujton njeriun më të dashur Zanfina

Një nga këngetaret tona Zanfina Ismajli ka përkujtuar në dy vjetorin e vdekjës së nënës së saj Mona .

Ajo nuk po mund të pajtohet me vdekjen e nënës së saj sic vërehet edhe në një postim të publikuar në dy vjetorin e ndarjes nga jeta.

Ja postimi i plot : ‘”Kom menduar që kam me u plakur bashkë me ty e kemi me përjetuar shumë shumë sene bashkë. Kurrë se kom menduar që një sëmundje na ndan, kaq shpejte… Tash kanë mbetur kujtimet, këshillat e tua edhe dëshirat që i ke pas për mua. Çdo orë, minutë e sekondë më mungon. Të dua mami. 25 prill 2016”, ishin fjalët e Zanfina Ismailit.

Ndryshe ajo pati publikuar edhe një projekt muzikor për nënën e që ka prekur shumë njerëz që e kanë përjetuar të njëjtin fat. Ku ky ishte dhe projekti I saj I fundit.