Hi Tech

Ja si do të duket ‘PlayStation 5’

Fotografitë e lansuara po iu ofrojnë një ide apasionantëve të për konzolën ‘PlayStation 5’ të kompanisë Sony, i cili pritet të lansohet në fund të vitit 2020.

Prezantuesit tregojnë prototip-dizajnin e pajisjes, e cila do ketë formë V – e cila gjithashtu konsiston në pesë në numrat romak.

Imazhet gjithashtu theksojnë një shumëllojshmëri të butonave, gjashtë porte për USB dhe një rreth të madh në anën e djathtë që besohet të jetë një aparat fotografik që do të lehtësojë transmetimin live 4K.

LetsGoDigital ka publikuar një seri imazhesh që pretendojnë të jenë nga zhvilluesit e PlayStation 5.

Ndiqini ato më poshtë. 


//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483