Kosova

Ja sa vota morën kandidatët e AAK-PSD në Istog

Koalicioni AAK-PSD nga numërimi i 100% të votave të rregullta nga KQZ ka arritur të dalë e katërta me 11,57%.

Ky koalicion ka arritur të fitojë në katër komuna shumicën e votave.

Në komunën e Istogut ky koalicion ka marrë 18,59% të votave.

Telegrafi ka siguruar listën me votat e kandidatëve për deputetë në këtë komunë ky numër më të madh të votave ka marrë Ramush Haradinaj, Gani Dreshaj, Bekë Berisha dhe Donika Kadaj-Bujupi.

Haradinaj ka arritur të marrë 2909 vota, Dreshaj 2465, Berisha 2323 dhe Kadaj-Bujupi 1164.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.