Kosova

Ja sa vota morën kandidatët e LDK-së në Degën e III në Prishtinë

KQZ ka përfunduar numërimin e votave, kurse ato të diasporës dhe ato me kusht nuk dihet se kur do të përfundojnë së numëruari. Mirëpo ajo se çka është e momentit në fokus është numërimi i votave për secilin kandidat nga lista e partive politike.

Kosova.info, ka siguruar listën e votimeve për kandidatë e LDK’së në Degën e III-të në Prishtinë.

Lidhja Demokratike e Kosovës ka siguruar 7.888 vota.

Prej tyre 6.783 e kanë votuar Vjosa Osmanin, 2.353 e kanë votuar Kujtim Shalën, 1.611 kanë votuar Avdullah Hotin, 2.550 e kanë votuar Lumir Abdixhikun, 1.400 e kanë votuar Besian Musatën, 1.623 e kanë votuar Arban Abrashin

Shikojeni listën këtu: