Kosova

Ja sa policë janë angazhuar për natën e vitit të ri

Për sigurinë e qytetarëve në natën e vitit të ri Shtabi i Përgjithshëm i Policisë kanë vendosur që të angazhojnë dy mijë e 150 policë, mësohet nga policia e shtetit.

Zakonisht në festën e ndërimit të mot moteve ndodhin incidente jo të pakta si  pasoj e përdorimit të  mjeteve pirotek

Po ashtu  për shkak të festimeve jo pak të dehur shkaktojnë edhe aksidente trafiku me të lënduar e me fatalitet.

Për të parandaluar këto raste dhe të tjerave të cilat mund të ndodhin,  2150 zyrtarë policor do të mundohen të ruajnë rendin e qetësinë publike në Kosovë.

nike e po ashtu edhe nga përdorimi i armëve në mënyrë të pakontrolluar nga ana e qytetarëve.