Kombëtare

Ja sa pacientë janë duke u trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë?

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë aktualisht janë duke u trajtuar 51 pacientë me Covid-19.

Në njoftimin e këtij spitali thuhet se “Kështu aktualisht po trajtohen 51 pacientë dhe nga këta 41 pacientë janë të konfirmuar përmes testit me Covid-19 ndërsa 10 pacientë janë në pritje të rezultatit të testit. 9 pacientë janë në Oksigjeno terapi, një pacient është në gjendje të rëndë, ndërsa që pacientët e tjerë kanë gjendje stabile.

Trajtimi i pacientëve me Covid-19 po bëhet në Repartin Infektives dhe në Pulmologjisë”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.