SPORT

Ja me sa ndeshje pezullohet Heung Min Son i cili bëri ndërhyrjen më të rëndë të vitit

Koreano-jugori Heung Min Son pati natën më të keqe pa dyshim prej që luan futboll, ndaj Evertonit, vikendin që lamë pas.

Në një ndërhyrje që nuk dukej aspak e ashpër, Son i theu këmbën lojtarit të Everton, Andre Gomes.

Federata Angleze e futbollit ka vendosur që ta dënoj sulmuesin me 3 paraqitje kalendarike, duke e arsyetuar vendimin si karton i kuq i pa qëllimshëm.

Son u dërgua jashtë lojës nën lotët që i rrjedhnin në vazhdimësi, dhe besoni apo jo fitoi përkrahjen e secilit tifozë në botë