Show Biz

Ja kush u kujdes për veshjen e zonjës së parë të vendit në ditën e zgjedhjeve

Për veshjen e Zonjës së Parë te Republikës së Kosovës, Lumnie Thaçi, për ditë e zgjedhjeve nacionale është përkujdesur disenjatorja kosovare, Vjollca Llapashtica. 

Me saktësisht zonja Thaçi, u pa ditën e votimit me këtë veshje derisa votoi bashkë me bashkëshortin presidentin Thaçi.

Vlen të theksohet se kreacionet e disenjatores ne fjalë në vazhdimësi  po shihen në ngjarje të rëndësishme brenda dhe jashtë vendit. /Kosova.info/