SPORT

Ja ku do të luhen finalet e Championsit nga viti 2021 në 2023

Në përfundim të komitetit ekzekutiv të Ljubljanës, UEFA ka përcaktuar edhe stadiumet ku do të luhen finalet e tre edicioneve të ardhshme të UEFA Champions League.

Në 2021 finalja e madhe do të zhvillohet në stadiumin e ri të Zenitit në Shën Petersburg, në 2022 në Allianz Arena në Mynih dhe në 2023 sërish stadiumi pritës i finales së Championsit do të jetë Wembley i Londrës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.