Hi Tech

Ja çfarë i pret përdoruesit e Apple

Për të gjithë përdoruesit e celularit ka ardhur një lajm i mirë.

Do të jenë 230 ikona të reja që janë krijuar vetëm për tu publikuar në vitin 2019.

Rreth 171 emoji do të bazohen tek gjinia dhe ngjyra e trupit të njerëzve, ndërsa të tjerat do jenë simbole që i kanë kërkuar fansat prej kohësh.

Njoftimi është zyrtar dhe do të ketë një shumëllojshmëri ikonat dhe për njerëzit me aftësi të kufizuara.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483