Life Style - Funny

Ja arsyet pse vendosja e një letre të lagur në lavatriçe do iu kursejë shumë kohë dhe nerva

Përmirësoni rezultatin e larjes së rrobave me një truk të vetëm dhe të thjeshtë.Duhet vetëm të vendosni një letër të lagur në lavatriçe përpara se të lani rrobat. Do të habiteni nga rezultatet që do të merrni.

Pse letrat e lagura?

Ato veprojnë si amortizues që pastron copa të vogla të leshit, flokëve dhe rrobave.

Këto grimca do të përfundojnë në letrat e lagura dhe si rezultat rrobat nuk do mbushen me këto copa të vogla dhe do të jenë krejtësisht të pastra.

Si të veproni?

Vendosni jo më shumë se 3 peceta të lagura në lavatriçe.

Kur lavatriçja do të fillojë të rrotullohet, letrat do të përzihen me rrobat dhe do të mbledhin flokët dhe leshin.

Për çdo larje ju duhet të përdorni letra të reja të lagura në mënyrë që të shihni rezultatet e dëshiruara.

Pecetat që përdorni duhet të jenë mjaftueshëm të dendura.

Zgjidhni letra të lagura që janë të forta, në mënyrë që të mos grumbullohen brenda lavatriçes.Mundohuni t’i ndani ato në shirita.

Kujdes pasi leckat prej letre dhe pëlhure nuk do të bëjnë punë.

Nëse nuk doni që rrobat tuaja të thithin aromën e letrave të lagura, zgjidhni një produkt antibakterial.

Ju gjithashtu mund të shtoni pak zbutës rrobash për të hequr qafe erën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.