Rajoni

Ivanovit i rrezikohet posti i presidentit

Kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev tha se parlamenti nëse është i nevojshëm, do të sigurojë shumicën dhe të zëvendësojë presidentin George Ivanov për shkak të pengimit të ndryshimit të procesit të nderimit të emrit.

Ivanov ka refuzuar ta nënshkruajë tekstin e marrëveshjes që pas tre dekadash kontesti, është vendosur që Maqedonia të quhet Republika e Maqedonisë veriore. Presidenti Ivanov tha se do ti kundërvihet  ratifikimit të marrëveshjes. /Kosova.info/