Show Biz

Ishte një thirrje nxitëse por (pa dashje) monologu i Cardi B bëhet himn për koronavirusin

Një javë më parë, Cardi B postoi në profilin e saj në Instagram një video me 60 milionë ndjekësit që ka dhe përmes këtij monologu, ajo tregonte se s ndihej për koronavirusit. Sigurisht, monologu i saj përfshinte dhe fjalë të pista e të pahijshme – siç bën zakonisht këngëtarja.

“Le t’ju them diçka, do tregohem e sinqertë. Kjo kuçkë ka frikë. Kam pak frikë”

Në këtë monolog, Cardi B i bënte thirrje administratës së Trump dhe njerëzve ta merrnin më seriozisht rrezikun dhe në fund për ta përmbyllur këtë video, ajo qesh si “i keqi” në filmat vizatimore duke thënë:

“Koronavirus! Koronavirus! Po ju them, është serioze! Gjërat po bëhen serioze!”

Një javë më vonë, gjërat janë bërë serioze në Amerikë dhe në gjithë botën, dhe thirrja e Cardi B është bërë meme.

Dj iMarkkeyz, u përball me qindra etiketime në videon e Cardi B. “Ti e di çfarë duhet të bësh,” i shkruanin fansat. iMarkkeyz njihet për remikset e memeve dhe videove virale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.