Kosova

Ish prokurorja e EULEX-it, tani kёshillatre e Albin Kurtit

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka emëruar në kabinetin e tij edhe një këshilltare të huaj.

Ajo është Maria Bamieh ish-prokurore e EULEX-it në Kosovë, që lajmin e ka bërë të ditur vetë përmes një shkrimi.

“Për shok e mi jo shqifolës dhe kolegët më duhet t’iu njoftoj se që nga dje jam emëruar në kabinetin e Kryeministrit aktual Albin Kurti. Jam shumë e lumtur për këtë mundësi të ofruar për të dhënë kontributin tim modest në një grup të përbërë me njerëz të mrekullueshëm” shkruan ajo.

Ish-prokurorja e EULEX-it, Maria Bamieh akuzoi këtë mision për korrupsion. Ajo kishte ngritur shqetësime lidhur me korrupsionin brenda radhëve të Eulexit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.