Kosova

Ish-deputeti: Kanë brenda edhe lajme të mira shifrat e sotme të COVID-19

Dardan Sejdiu, ish-deputet i Kuvendit të Kosovës, e ka parë si pozitiv rritjen e numrit të rasteve, pasi që, sipas tij, “më në fund numri i testimeve çdo ditë po rritet”.

“Këta numra sot për COVID kanë edhe lajme të mira, jo për faktin që ka shumë raste, por për faktin që më në fund numri i testimeve çdo ditë po rritet!”, kështu ka deklaruar Sejdiu në Facebook-un e tij.

Ai, tutje iu ka bërë thirrje qytetarëve për vendosje të maskës dhe mbajtje të distancës.

“Vendosja e maskes, mbajtja e distances, dhe higjiena se bashku me respektimin e vendimeve na ndihmojn që ta kalojm me më pak pasoja valën e rradhes dhe dimrin që po vjen!

“Vendosja e maskes, mbajtja e distances, dhe higjiena se bashku me respektimin e vendimeve na ndihmojn që ta kalojm me më pak pasoja valën e rradhes dhe dimrin që po vjen!”, ka shtuar tutje ai. Kosova sot ka njoftuar sot se nga 1,750 mostra të marra, janë paraqitur 514 raste me koronavirus përbrenda 24-orëve.