Kosova

Mustafa uron besimtarët islam për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, u ka uruar të gjithë besimtarëve islam fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Edhe gjatë këtij muaji vazhdojmë ballafaqimin me Covid-19, prandaj besimin dhe soladiritetin tonë e shprehim duke e ruajtur dhe ndihmuar njëritjetrin, gjithnjë me shpresë në zotin”

“Të gjithë besimtarëve ju uroj agjërim të lehtë”, ka shkruar Mustafa në rrjetin social Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.