Rajoni

Investigimi tronditës, çfarë hanë shqiptarët?!

Ato janë medikamente të ndaluara prej mese 20 vitesh në të gjithë BE-në, pasi akuzohen si shkaktare të mundshëm të kancerit.

Megjithatë, në Shqipëri ende përdoren ilegalisht për kafshët, e që më pas, përmes konsumit të produkteve të tyre kalon tek njerëzit.

“Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema denoncon skandalin e përdorimit të medikamenteve të ndaluara te kafshët.

Cilat janë këto ilaçe të ndaluara në Bashkimin Europian mese 20 vite më parë? Si duhet t’i shmangim dhe a fshehin shumë prej tyre sëmundje të rrezikshme për konsumatorët?

Ndiqni videon e plotë të investigimit tronditës: