SPORT

Interi është gati për sponsor të rinj

Interi ka njoftuar një numër sponsorizimesh të reja të mundshme, pasi kanë konfirmuar një rënie të të ardhurave prej 31.5 milionë eurosh që nga marsi 2019.

Raporti nga Inter Media, botuar nga Calcio e Finanza, zbuloi një rënie prej 34 për qind të të ardhurave dhe Nerazzurri shpjegoi se ata janë duke punuar në marrëveshje të reja.

“Deri më tani, ne kemi një numër kontratash të mundshme sponsorizimi në linjë, të cilat nëse përfundohen, do të fillojnë nga fillimi i vitit të ri fiskal”, njoftoi klubi.

Rezoluta me Fulshare dhe King Daën, dy sponsorë aziatikë, shkaktoi rënien e madhe, duke rezultuar në të ardhura më të ulëta prej 15 milionë eurosh.

Kontrata me agjencinë e marketingut Pekin Yixinshije shtoi një ulje prej 18.7 milionë eurosh, ndërsa një rënie e ardhura prej 5.3 milionë eurosh erdhi nga mos arritja e disa bonuseve dhe marrëveshjes së sponsorizimit me Suning.

Në mars të vitit 2019, klubi kishte të ardhura 91.072 milionë euro, ndërsa deri tani ka të ardhura prej 59.587 milionë eurosh.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.