EKONOMI

Inspektorati i MTI-së konfiskon mallra të falsifikuara

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka njoftuar se kanë konfiskuar mallra të falsifikuara që nuk kanë prejardhje dhe mbulesë të faturave.

Kryeinspektori i MTI-së, Lulzim Syla ka deklaruar se ky aksion do të vazhdojë edhe në ditët e tjera bashkë me doganat dhe policinë.

“Aksioni do të vazhdojë në tërë Kosovën dhe do të konfiskohen mallrat qe nuk kanë mbulesë të faturave dhe janë marka të falsifikuara”, ka thënë Syla, transmeton Kosova.info.

Kryeinspektori ka kërkuar nga komunat që të mbështesin këtë aksion.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483