SHËNDETËSIA

Informacioni për koronavirusin mposht panikun

Doktor Ilir Alimehmeti, epidemiolog klinik, thotë se sëmundja COVID-19 bën pjesë akoma në mesin e problematikave të moderuara.

Në një intervistë për magazinën Expose të Radios Evropa e Lirë, Alimehmeti, po ashtu ligjërues në Universitetin e Mjekësisë në Tiranë, shpjegon se kush preket më së shumti nga sëmundja, sa është e cenueshme popullsia e Ballkanit dhe kur mund të pritet ndalja e hovit të saj.