SHËNDETËSIA

Infektologu Valbon Krasniqi emërohet u.d. i Drejtorit të ShSKUK’së

Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, njofton se në mbledhjen e mbajtur sot, me 6 korrik 2020, ka marrë vendim   ta shkarkoj   nga detyra dr.

Basri Sejdiun drejtor i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës. Në vend të dr. Sejdiut, ushtrues detyre i drejtorit është caktuar dr. Valbon Krasniqi, mjek specialist i infekologjisë.

E shkarkimi i Sejdiut vjen si pasojë e  performancës jo të kënaqshme   dhe mos përmbushjes së detyrave të punës.

Dr. Valboni është infektolog ndërsa së fundmi ishte angazhuar në grupet punuese për luftimin e COVID-19.E shkarkimi vjen si pasojë e performancës jo të kënaqshme dhe mos përmbushjes së detyrave të punës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.