Bota

Indonezia mund të goditet nga cunami

Indonezia ka paralajmëruar për cunami pas tërmetit që shkoi në shkallën e shtatë, që preku ishujt Bali dhe Lombok.

Autoritetet thanë se aeroportet kanë funksionuar mirë edhe pas disa dëmeve të shkaktuara.

“Të dy aeroportet po funksionojnë normal, tani jemi duke i pastruar nga dëmtimet”, tha Handy Heryudhitiawan, sekretar i kontrollimit të të dy aeroporteve.

Agjencia shtetërore e katastrofave ka paralajmëruar turistët që të qëndrojnë larg plazheve dhe detit. Më herët, një njoftim për cunami në Indonezi prej 5 shkallësh ishte tërhequr.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.