Rajoni

Incidenti me dhunë në Manastir, del video e re që ndryshon ngjarjen

Në rrjetet sociale u publikua një video e re nga incidenti në Manastir, e cila shkaktoi një stuhi reagimesh në publik. Romët e Manastirit dhe disa organizata joqeveritare protestuan dje për këtë incident.

Videoja tregon një nga oficerët e policisë në një moment duke u kthyer mbrapa pas një përpjekje për të goditur me grusht.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.