Show Biz

Imazhi i frikshëm i Lady Gaga për ‘Paper Magazine’

Kësaj radhe doli në revistën e njohur ‘Paper Magazine’.

Por, Lady Gaga ka habitur me imazhin e frikshëm që e ka hedhur në Instagram.

Kjo se, këngëtarës i shihej vetëm pjesa e sipërme e trupit dhe ngjante sikur robot.

Të çuditshme Gaga e kishte edhe fytyrën.