Kosova

IKShPK: Vërehen grumbuj njerëzish në kryeqytet, ju lutem rrini në shtëpi

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, edhe njëherë ka bërë thirrje te populli të qëndrojnë në shtëpi, pasi siç theksojnë ata, këto ditë janë parë grumbuj njerëzisht në kryeqytet.

“Ju lutem rrini në shtëpi”, është thirrja e tyre.

Më tutje, IKShPK-ja i ka listuar edhe disa rekomandime tjera.

Lexojini të gjitha më poshtë:

JU LUTEMI RRINI NË SHTËPI! ???

? Vërehen grumbuj të njerëzve në kryeqytet!

? Ju lutemi qytetarëve të rrijnë në shtëpi dhe të mos grumbullohen!

? Ruani higjienën, mbani distancën sociale, sepse këtë sfidë do ta kalojmë aq shpejt sa ne kujdesemi për veten dhe të tjerët!

? Ne e kemi situatën ende nën kontroll, për aq sa qytetari e ka nën kontroll vetveten!

? Qytetarë të dashur! Ju lutem përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

? Tani ju mund të na ndihmoni shumë duke qëndruar në shtëpi!

? APEL I VEÇANTË PËR TË MOSHUARIT: JU LUTEMI, RRINI NË SHTËPI! ???

? Ju lutemi, përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

? Të dashur të moshuar, ju lutemi të mos dilni nga shtëpia! Qëndroni në shtëpi, kjo ua shpëton jetën!

? Të nderuar familjarë të të moshuarve, ju lutemi kujdesuni për më të dashurit tuaj të moshuar dhe për nevojat e tyre, duke u siguruar që të mos dalin nga shtëpia!

? Mbani distancë sociale për 2 metra! Aplikoni masat e nevojshme higjienike!

? Na ndihmoni pak që të ju ndihmojmë shumë!

? Së bashku, ne mundemi dhe ia dalim!

? Ne situatën epidemiologjike po e mbajmë duke e frenuar me një fre duke bërë xixa!

? Ky fre mund të ndalet në dy javët e ardhshme me ndihmën tuaj.

? Andaj, na ndihmoni ta frenojmë bashkë me forcë të përbashkët!

? Virusi nuk ka këmbë, mos ia jepni këmbët virusit që të vij tek ju!

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort