Kosova

I vështirë votimi për personat me nevoja të veçanta

Shumë shkolla në Prishtinë dhe vende të tjera, nuk kanë shteg të veçantë për persona me nevoja të veçanta.

Në Shkollën e Mjekësisë Ali Sokoli në Prishtinë, personeli i qendrës së votimit, është parë duke ndihmuar këta persona që të ngjiten në katin e dytë të shkollës për të votuar.

Shfaq më shumë
//ugroocuw.net/4/3473483