Kosova

I riu nga Shqipëria kundër bashkimit kombëtar

Diskutimi për bashkimin kombëtar Kosovë – Shqipëri është riaktualizuar dhe po diskutohet shumë gjithandej. Pikërisht, lidhur me këtë temë “#Gjesi” ka pyetur qytetarët nëse janë pro apo kundër.

Ata kanë dhënë mendime të ndryshme, e mes tjerash në videon më poshtë mund të dëgjoni edhe një të ri nga Shqipëri, i cili është shprehur kundër këtij bashkimi.