I mbijetuari nga kanceri thyen rekord për qëndrimin mbi gozhda (VIDEO)

I mbijetuari nga kanceri, Ramy Naouss nga Libani, u mbështet përsëri në forcën e tij të brendshme për të thyer rekordin botëror për qëndrimin në një “shtrat” me gozhda.

Ramy Naouss qëndroi mbi gozhda për 12 orë, 12 minuta dhe 8 sekonda, duke fituar një vend në Librin e Rekordeve Botërore Guinness.

“Arritja e jashtëzakonshme e Ramy-t shërben si një kujtesë e fuqishme e brishtësisë dhe çmueshmërisë së jetës”, thanë nga Guinness në një deklaratë.

“Ai dëshiron që të gjithë të kuptojnë se duhet vetëm një moment për të ndryshuar gjithçka, dhe ne duhet të marrim përgjegjësinë për shëndetin dhe mirëqenien tonë për të siguruar që të shfrytëzojmë sa më shumë çdo moment që na është dhënë”.

Naouss është një i mbijetuar nga kanceri, megjithëse anëtarët e tjerë të familjes së tij nuk ishin aq me fat në betejën e tyre. Ai tha se sfidat si këto kërkojnë forcë të brendshme — dhe mendore — për të duruar, njësoj si lufta e tij kundër sëmundjes.

Go to TOP