Kombëtare

I hyjnë në llogari të rrjetit social dhe postojnë foto me përmbajtje të ulëta

Në fshatin Samadrexhë të Suharekës një person ka raportuar në polici se të dyshuar të panjohur kanë ndërhyrë në adresën e tij personale të rrjetit social duke postuar foto me përmbajtje të ulëta.

Bëhet e ditur se lidhur me rastin është njoftuar prokurori.