Kronika e zezë

I futen me forcë në dyqan dhe ia vjedhin 11 kompjuterë, tre llap-topa dhe…

Dje në Prishtinë ka ndodhur një akt i rëndë vjedhjeje – shkruan Kosova.info

Sipas raportit 24 orësh të policisë, rasti ka ndodhur në rrugën Rexhep Mala.

Ankues mashkull kosovar ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e lokalit të tij dhe nga aty kanë vjedhur 11 (njëmbëdhjetë) kompjuter, tre llap-top, një ipad dhe një aparat fotografik” – thuhet në raportin e policisë./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.